Reacția lui Smiley după ce i s-a furat telefonul mobil. Cântărețul a povestit întâmplarea

 

Smiley a trecut recent printr-o experientă foarte neplăcută. Acesta își petrecea timpul liber împreună cu un prieten. Într-un moment de neatenție acestuia i s-a furat telefonul.

Cântărețul împărtășește mai mereu cu fanii mmentele din viața lui, așa cum s-a întâmplat și de această dată când a povestit cum i s-a furat telefonul, în timp ce se afla la un restaurant cu un prieten.Hoțul a profitat că acesta nu este atent și l-a lăsat fără telefonul mobil.

„Toată lumea m-a întrebat cum mi s-a furat. Să vă explic: foarte simplu. Cel mai vechi truc din carte. Eram la masă la un restaurant, ascultam o piesă la telefonul prietenului meu. Telefonul era în dreapta, lângă mine, pe masă. A venit un băiat cu o foaie să ne ceară ceva, n-am înțeles în ce limbă vorbea, eu eram atent la ce ascultam la telefon. Prietenul meu i-a zis „N-avem nevoie. Du-te!”, el și-a pus foaia pe telefonul meu și când a plecat, a plecat cu tot cu foaie și cu telefon, iar eu după ce am terminat de ascultat ce aveam de ascultat, adică o piesă frumoasă, m-am uitat după telefon și am zis ”Pfaaa, mi-a furat telefonul!”. Am fugit, m-am uitat să văd dacă-l mai văd. Nu l-am mai văzut, evident, s-a dus.”, a povestit Smiley, pe InstaStory.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest