Reacția lui Theo Rose, după ce a fost bârfită în mall: „De parcă ei nu i-ar fi plăcut să aibă un gagic mai tânăr”

 

Cântăreața și-a ascultat, fără să vrea, povestea vieții spună de o femeie de vreo 45 de ani. Cum a reacționat artista.

 

Theo Rose a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare o întâmplare mai puțin obișnuită, petrecută la un centru commercial din Capitală. Tocmai ce ieșea de la un film, alături de iubitul Anghel Damian și un grup de 3 persoane, trecute de 40 de ani, au început să o bârfească. Cei trei nu au știut că ea se află fix în spatele lor și aude tot ceea ce aceștia spun.

 

„În fața mea, era un grup de trei oameni, o doamnă și doi domni trecuți de 45 de ani, ea cu o geantă scumpă, unul chelios, ăla mai chelios se uita mai atent la panou și eram atentă că sigur zice ceva. Mergeam în spatele lor, dar eu oricum eram atentă acolo că sigur începea discuția despre mine și omul a întrebat: „Cine e fata asta? Și a început ea: „Asta…îți spun eu cine-i asta”. Dacă nu mi-a luat toată viața la rând. A zis de Anghel că e regizor, ea e cu regizorul. Regizorul a fost cu cineva mai în vârstă decât el. Spunea de parcă ei nu i-ar fi plăcut să aibă un gagic mai tânăr, așa zicea. Și a zis că înainte am fost cu nepotul lui Nea Mărin, dar urât. Râdeam în spatele lor și omul ăla făcea urât”, a povestit Theo Rose, pe Instagram.

 

Artista și-a deconspirat în cele din urmă poziția, i-a salutat pe cei care o bârfeau, în speranța că-i va face să se simtă prost: „Anghel nu prea înțelegea că nu prea aude bine și eu nu puteam să îi traduc în timp real, că eram atentă și trebuia să ascult ce spun, să citesc pe buzele lor. Eram pe scările rulante și coboram, iar într-un minute și jumătate, femeia a zis tot ce a citit despre mine. Nu-i place, dar a stat să vadă ce fac. Și am stat și i-am salutat. Să se simtă prost. Trebuie să avem grijă de cine vorbim, că poate să fie chiar în spatele nostru și e la modul cel mai serios”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest