Record de amulete în battle-ul incendiar al acestei seri!

 

Aseară, cea de-a zecea confruntare culinară din sezonul 10 Chefi la cuțite le-a adus concurenților conduși de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu o provocare a combinației de gusturi care le-a pus la încercare creativitatea și priceperea la bancurile de lucru. Bătălia multiculturală de gusturi și arome s-a desfășurat, însă, pe ritmurile unei piese surprinzătoare. Și asta pentru că Chef Scărlătescu a pus la bătaie o amuletă care a adăugat din plin umor printre ingredientele din bucătăria Chefi la cuțite. Avantajul folosit de el a fost acela de a le putea cere celorlalți doi Chefi, oricând pe parcursul battle-ului, să fredoneze refrenul melodiei lui preferate – iar alegerea lui a fost unul dintre cântecele clasice ale copilăriei, cu refrenul binecunoscut al broscuțelor vesele ”Oac oac diri-diri-dam”. Amuleta a generat astfel multe momente amuzante, până la etapa desemnării câștigătorilor – care, în ediția de aseară, au fost Chef Scărlătescu și concurenții săi.

Proba eliminatorie a schimbat, însă, registrul, în urma jurizării cel mai mic punctaj fiind atribuit farfuriei create de NOSFE, concurentul lui Florin Dumitrescu. Astfel, ediția Chefi la cuțite de aseară a fost ultima la care a participat NOSFE, artistul care s-a stins din viață pe 16 octombrie, la câteva luni după filmările pentru sezonul 10 al show-ului culinar. ”NOSFE a fost un om de un bun simț rar întâlnit. Soț, tată, artist, a fost unul dintre cei mai frumoși oameni pe care i-am cunoscut. De aceea prețuiesc cu adevărat faptul că am avut ocazia să-l descopăr mai bine, dincolo de talentul și pasiunea pentru muzică și gastronomie”, au fost cuvintele lui Florin Dumitrescu, edițiile Chefi la cuțite la care a participat NOSFE fiindu-i dedicate, ca un omagiu adus memoriei artistului.

Show-ul gastronomic Chefi la cuțite, difuzat de Antena 1 aseară, a ocupat poziția de lider de piață pe segmentele de public comercial și urban. Astfel, în intervalul 20:26-23:57 în care a fost difuzată emisiunea, minutul de maximă audiență de la 21:45 a adunat în fața televizoarelor peste 1,5 milioane de telespectatori. Lider de audiență pe publicul comercial, Chefi la cuțite a condus topul cu o medie de 7 puncte de rating și 26.1 % cota de piață, în vreme ce Pro TV se clasa pe locul al doilea cu 4.7 puncte de rating și 17.7% cota de piață. La orașe, Antena 1 a fost lider cu o audiență medie de 6.5 puncte de rating și 18.8% cota de piață, Kanal D clasându-se pe locul al doilea, cu o medie de 5.6 puncte de rating și 16.3% cota de piață.

În seara aceasta, se anunță cea mai nebună confruntare culinară de până acum! Chefii pun la bătaie un număr record de amulete într-o înfruntare incendiară, care încinge spiritele încă de la ghicitoarea spusă de Gina Pistol. Se lansează amulete cu puternic impact în dinamica echipelor, care vor face din misiunea gătitului o adevărată cursă cu obstacole contracronometru. Niciodată în bucătăria Chefi la cuțite sunetul sirenei care anunță amuleta nu a fost auzit de atâtea ori! Nervii întinși la maximum și conflictele izbucnite inevitabil pe fondul celor mai dure condiții de gătit fac parte, așadar, dintre ingredientele cu care concurenții trebuie să știe jongleze în seara aceasta în bucătăria Chefi la cuțite. Ce amulete vor fi exploatate, care dintre Chefi va avea cel mai puternic avantaj și ce echipă va reuși să iasă învingătoare în cele mai vitrege condiții de joc telespectatorii vor afla în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 în seara aceasta, de la 20:30.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest