Relaţia cu Anghel Damian trece la alt nivel. Ce planuri are Theo Rose: „„Strâng banii pe care îi câștig și voi..."

 
+2 click pentru
galerie

Ce planuri are Theo Rose după ce şi-a asumat relaţia cu Anghel Damian. Deşi este extrem de discretă cu viaţa personală, recent, artista a fost pusă în situaţia în care a fost nevoită să dea detalii despre noua ei relaţie, după ce a fost fotografiată în timp ce se săruta cu noul partener.

Pe lângă cariera sa artistică, Theo Rose activează şi în online, bucurându-se de o comunitate numeroasă atât pe Instagram, cât şi pe Facebook. Nu este genul care să pună toţi banii la ciorap, vrea să îşi trăiască şi viaţa, dar pune şi deoparte pentru ceea ce îşi doreşte. De exemplu, vedeta şi-a achiziţionat un autoturism şi a fost recent într-o vacanţă, iar acum are în plan să îşi cumpere o casă.

„Strâng banii pe care îi câștig și voi vedea ce o să fac cu ei. Îmi doresc o casă acum. Mi-am luat o mașină între timp și am fost și într-o vacanță. Nu sunt nici fixată să țin toți banii la ciorap, pentru că banii sunt făcuți să fie cheltuiți, dar sunt chibzuită.

Îmi aleg cu atenție contractele de imagine, campaniile. Fac doar ce vreau să fac. Vizavi de viața personală sunt foarte deschisă, pentru că scopul meu e mai mare decât orice. Le arăt oamenilor un om normal, cu o viață normală. Grijile și problemele sunt peste tot, doar că nu sunt aceleași. Încerc să dărâm zidul ăsta de superficialitate pus în fața persoanelor publice.

Oricine poate spune orice despre tine, lucru care poate fi frustrant de-a dreptul, doar că nu e o soluție să răspunzi. Șterg mesajele care mă supără, la comentarii nu umblu, pentru că nu le mai citesc. Nu poate fi ușor pentru nimeni să facă față întunericului din online„, a declarat Theo Rose pentru Viva.ro.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest