Relația cu noul iubit a avansat fulgerător: Raluca Drăgoi va deveni mămică!

 

Sunt împreună de aproximativ 3 luni, iar cântăreața a făcut marele anunț în mediul online: a afișat testul de sarcină pozitiv.

 

Raluca Drăgoi are o viață personală tumultuoasă. A trecut deja prin două divorțuri, iar după ce Andrei, ultimul partener stabil, a îngenuncheat și a cerut-o de soție, vedeta a decis că e mult mai bine pentru amândoi să meargă pe drumuri separate. Și asta chiar dacă avea nunta programată în septembrie!

 

"Sunt o femeie liberă ca păsărea cerului și fac ce vreau.(...) M-am despărțit de Andrei. Nu mai suntem împreună. Nu s-a mai putut, nu a mai mers. Am rămas în relații amiabile, normale... Andrei a fost un om foarte bun, este un sportiv excelent, iar în primul rând este om. Este om! Este un om foarte bun, dar nu s-a mai putut, nu suntem pe aceeași lungime de undă. Rămâne prietenul meu, în continuare, suntem prieteni, chiar mi-a transmis că dacă aș avea oricând, la orice oră nevoie de ceva, să apelez la el și invers.", a spus Raluca Drăgoi la Antena Stars.

 

Artista și-a găsit fericirea în brațele unui nou bărbat și iată că relația cu acesta a avansat fulgerător. Cântăreața a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu ea și iubitul ei în timp ce țineau în mănă suzete, dar și un test de sarcină care a ieșit pozitiv.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest