Relaţia Iuliei Albu cu Mihai Alexandru a trecut la alt nivel. Vedeta a mers la părinţii lui acasă

 

Iulia Albu și Mihai Alexandru trăiesc împreună o poveste de dragoste de mai bine de un an. Vedeta a luat o pauză de la televiziune și se relaxează alături de iubitul ei, acasă la părinții acestuia.

„Chiar în acest moment sunt într-o mică vacanţă, într-o pauză de filmări de la Splash! şi proiectele pe care le am pe Antena Stars, respectiv: I.A. cu stil şi Poliţia modei. Vor fi câteva zile pe care le voi petrece în Gorj, alături de familia iubitului meu, în linişte totală”, a spus frumoasa prezentatoare.

De câțiva ani, Iulia are o relație cu Mike, dar nu au devenit soț și soție.

„Cred într-o conexiune specială şi dincolo de cuvinte şi raţional între doi oameni, şi cred că asta este suficient”, a mai spus ea.

Iulia Albu a fost destul de discretă despre relația pe care o are cu fetița ei.

„Cu Mikaela am o relaţie extrem de apropiată, dar nu doresc să discut detaliile copilăriei ei şi nu am făcut-o niciodată. Asta, în primul rând, din respect pentru ea”, a declarat Iulia Albu pentru click.ro.

Cât despre, MIhai, Iulia vorbește foarte frumos despre relația pe care o are cu acesta. Cei doi s-au cunoscut în cadrul unei emisiuni de roast, iar vedeta s-a îndrăgostit pe loc.

„Când l-am văzut pe scenă, am murit. Nu m-am gândit niciodată că ar putea veni aici. Aș fi putut să mă gândesc până și la tata că ar veni, mai degrabă decât el.”, a spus ea.

Momentul neașteptat al roastului a avut loc la final, când acesta a început să cânte la vioară. Totodată, el i-a făcut o propunere neașteptată Iuliei Albu. Cu toții s-au întrebat dacă nu cumva acesta a cerut-o în căsătorie. Însă, nu s-a pus problema de așa ceva.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest