Reproșuri între frații Gavril pe Drumul Aurului: „Un lucru aveai în mână și pe ăla l-ai pierdut”

 

Tensiunea a atins cote maxime la ediția de aseară a emisiunii America Express. Dificultatea probelor i-a făcut pe concurenți să-și piardă răbdarea unii cu alții.

 

Dinu și Jean Gavril au mers bine în competiție, însă iată că și între frați pot apărea situații mai tensionate. La început, Dinu a fost cel care a început să-i aducă reproșuri fratelui său, spunându-i acestuia că se mișcă mult prea lent pentru a putea câștiga proba. Dialogul dintre cei doi a fost spumos.

 

„De ce nu te miști?!”, a spus Dinu, vizibil deranjat.

„Pentru că nu vreau să mă mișc. Pentru că nu vreau să fac asta”, a fost reacția lui Jean Gavril

„Nu vrei să faci asta? Nu vrei să avem cazare? Nu vrei să intrăm la joc?”, a mai spus Dinu.

„Nu despre asta era vorba. Era vorba despre cameră”, a replicat Jean Gavril.

 

Rolurile s-au inversat repede, când Jean Gavril a remarcat că Dinu nu avea un pahar, c ear fi trebuit să fie singura lui grijă! „Mamă, ce foc am luat. După ce că a durat să găsim casa aia artizanală, un lucru aveai în mână și pe ăla l-ai uitat (...) Păi hai acum, nu mai ai viteză mare? După ce ai uitat paharul. Hai mai repede! Eu mai mult m-am certat cu tine de oftică, de oftică pentru că aveai un pahar în mână și pe ăla l-ai pierdut (...) Îmi cer scuze că am făcut urât atunci, atâta tot”, a reacționat Jean Gavril.

 

Dinu s-a simțit vinovat că a uitat paharul, că a trebuit să facă iarăși cale întoarsă pentru a-l recupera: „N-am ce să zic. Ce să zic? Ți se pare că ripostez? Ăsta e adevărul”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest