Rezultat surpriză: cine a câștigat amuleta la America Express!

 

Frații Gavril au condus probele de la un capăt la altul, însă amuleta a revenit unei alte echipe!

 

Trei echipe au fost angrenate în lupta pentru amuletă în ediția de aseară a reality show-ului America Express. Este vorba de perechile formate din Jean și Dinu Gavril, Doina Teordoru și Cătălin Scărlătescu, Puya și Melinda. Concurenții au avut de trecut o serie de probe destul de dificile, iar rezultatul final a fost unul neașteptat, dat fiind că frații Gavril au condus ostilitățile, dar nu au reușit să se impună la final.

 

Frații Gavril au luat un avans considerabil pe apă, la proba cu caiacul, fiind primii care au ajuns în junglă. Aici, unul dintre participanți oferea indicații celuilalt pentru descoperirea mai multor piese. Și aici, frații Gavril au părut că sunt înaintea celorlalte echipe, însă, în cele din urmă, amuleta a revenit, cumva neașteptat, echipei formate din Puya și Melinda. Ei au reușit să fie cei mai rapizi și s-au descurcat bine pentru a câștiga avantaje împotriva celorlalte echipe.

 

Nu doar că au luat amuleta și au plecat primii din jungle, beneficiind între altele și de cazare, dar Puya și Melinda au stabilit și ordinea în care celelalte echipe pleacă din jungă. Astfel, au decis ca Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu să plece la distanță de 5 minute, iar abia apoi să urmeze în cursă frații Gavril.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest