Rică Răducanu, înspăimântat de operația pe care trebuie să o facă: „Trebuie proteze, s-au dus cartilagiile”

 

Fostul mare portat din Giulești a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a scăpa de intervenția chirurgicală. Acum, aceasta a rămas singura variantă.

 

Rică Răducanu, 76 de ani, a fost toată vara la tratamente la mare, atât în stațiunea Neptun, cât și la centrul din Mangalia, în speranța că va putea să scape de operația la genunchi de care se teme cu toată ființa lui. El a explicat că tratamentele nu au dat rezultatele scontate, drept urmare singura soluție care i-a mai rămas este să-și pună proteze la ambii genunchi.

 

”Am fost toată vara, la tratament, în stațiunea Neptun, acolo fac de când eram sportiv de performanță, dar am fost și la marele centru din Mangalia, unde se tratează soția mea, dar nu merge cu nimic. Tot cu picioarele am probleme, cu genunchii, doctorul mi-a zis clar ce am și că fără proteze la ambii genunchi nu are ce să-mi facă.”, a declarat Rică Răducanu, pentru ego.ro.

 

Idolul din Giulești a spus că se teme de intervenția chirurgicală, dar este conștient că aceasta este unica soluție pentru a-și salva genunchii. Marea problemă pentru rapidist este faptul că timp de 6 luni va trebui să reînvețe, ca un copil mic, se meargă din nou, cu protezele respective. ”Nu vreau să mă operez căci trebuie, mai apoi, timp de șase luni, să învăț să merg din nou. S-au dus dracu cartilagiile, trebuie proteze, dar mi-e tare frică de operație!”, a mai spus Rică Răducanu.

 

Teama rapidistului a fost accentuată și de doctorul Oprescu, care i-a transmis în trecut o previziune sumbră: ”Boala asta e păcătoasă, nu mai trece, gata! Bine mi-a zis mie medicul Oprescu: ”Doar la morga mai trece!”. A zis adevărat, până la urmă”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest