Rita Mureșan a împlit 50 de ani. Vedeta nu vrea să își mai facă planuri: "M-au surprins alte..."

 


Într-o intervenție telefonică la Antena Stars, Rita Mureșan a vorbit despre motivul pentru care nu vrea să își mai facă planuri.

"Nu mi-am făcut planuri pentru anul viitor, pentru că anul ăsta mi-am făcut multe planuri şi prea puţine s-au realizat, dar m-au surprins alte planuri făcute chiar de alţii pentru mine pe care eu le-am acceptat cu mare bucurie.", a spus Rita Mureșan.

Vedeta a împlinit vârsta de 50 de ani și, chiar dacă nu a putut petrece alături de cele două fiice ale sale, pentru că ele sunt în New York, Rita Mureșan a plecat în Milano, alături de prieteni.

"Sunt împreună cu mai mulţi prieteni veniţi din toate zonele din Europa.Fetele mele sunt la New York, nu au putut să vină pentru că muncesc şi nu au cum să vină în timpul săptămânii, dar ne vedem curând. Petrec de duminică. Prietenii mei din Italia s-au ocupat de tot, ţinând cont că am făcut 50 de ani, au vrut să fie ceva special pentru mine. Am fost plecată în San Remo, Monte Carlo, Nisa, am venit aseară la Milano, iar astăzi o să petrec la restaurantul meu preferat de lângă casă pentru a ne aduna şi a ne bucura de această zi.", a mai spus Rita Mureșan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest