Romică Țociu, laude la adresa Nicoletei, cea care-l suportă de aproape 30 de ani: „Ea a ținut echilibrul familiei”

 

Comediantul a recunoscut că dacă nu ar fi avut o femeie echilibrată alături, precum Nicoleta, i-ar fi fost imposibil să îmbine armonios toate planurile existenței sale.

 

Romică Țociu are o viață împlinită pe toate planurile. Pe lângă cariera de succes, el se mândrește și cu o familie frumoasă. Este căsătorit de 27 de ani cu Nicoleta, cu care are doi copii: pe Cătălin, 25 de ani, și Daria, 19 ani. El este împreună cu soția sa încă din adolescență, de când avea 21 de ani.

 

Actorul a recunoscut, în cadrul unei emisiuni TV, că nu a fost chiar ușă de biserică, cum se spune. El a dezvăluit că a avut diverse escapade amoroase, dar Nicoleta a știut întotdeauna cum să-l readucă pe drumul cel bun și implicit lângă ea. De aceea, comediantul consideră că aceasta a reușit să mențină echilibrul în familie. Actorul a recunoscut că datorită ei, căsnicia lor a durat atât de mult și rezistat încercărilor vieții. El spune că mereu Nicoleta a fost cea care a ținut familia legată și a fost echilibrul de care era atât de mare nevoie.

 

‘’Câteodată am impresia că nu, pentru că Nicoleta este cea care nu numai că a pus ordine...de câte ori stricam zidul, venea și îl construia la loc. Cred că a fost și va fi toată viața jumătatea mea mai bună. Ea a știut să se concentreze între copii, cariera mea, familie, micile mele scăpări de care nu m-am dezis pentru că numai bărbații proști insistă în chestii de genul ăsta, eu nu. Și mi le asum. Sunt un bărbat care mi-am asumat și viața și cariera și familie și toate lucrurile pe care le-am făcut. Am o familie frumoasă, am niște copii de care sunt mândru, sunt tot ce am făcut eu mai bun în afară de meserie și balanța care a pus tot timpul acolo când s-a dus în jos, a fost Nicoleta. Ea a ținut echilibrul familiei și vreau să îi mulțumesc pentru lucrul ăsta. Poate că n-aș fi reușit să fac atâtea lucruri dacă n-ar fi înțeles pentru că a reușit să înțeleagă cu adevărat ce vreau, ce pot, cât îmi iubesc familia și cât de nebun sunt câteodată’’, a declarat Romică Țociu în cadrul unei emisiuni TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest