Rona Hartner a rememorat sărutul cu Ștefan Bănică jr.: „M-aș fi așteptat la altceva, poate…” / FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Actrița a vorbit despre scena fierbinte pusă la punct în cel mai mic detaliu de Mircea Mureșan. Cum a reacționat Ștefan Bănică.

 

Cu 20 de ani în urmă, Rona Hartner și Ștefan Bănică au format un cuplu. Nu în viața reală, ci în filmul „Sexi Harem Ada Kaleh”, în regia lui Mircea Mureșan. Cântărețul era Gicu, un tânăr ce venea din Orșova, în vreme ce Rona juca rolul Lucicăi, iubita acestuia. Potrivit scenariului cei doi trebuia să se pupe, la un moment dat. Actrița a oferit detalii despre moment, subliniind că partenerul de platou s-a comportat exemplar.

 

„Ștefan Bănică e un profesionist, lucru pe care îl cunoaște multă lume. În pelicula respectivă, una care face parte din preferatele mele de altfel, m-aș fi așteptat la altceva, poate! Practic, am avut o singură scenă mai fierbinte, dacă-i pot spune așa. Un simplu sărut. Regizorul a venit la noi, așa cum se obișnuiește, și ne-a spus că trebuie să ne pupăm. Prin surprindere. A fost ceva de genul unui quick, cum spun englezii unui sărut rapid. O chestie absolut normală, fără nicio atracție specială”, a povestit Rona Hartner potrivit playtech.ro.

 

Rona Hartner nu a omis să sublinieze că Ștefan Bănică divorțase deja de Mihaela Rădulescu, atunci când s-a turnat filmul, drept urmare numeroase femei îi dădeau pe atunci târcoale: ”Pe atunci, Ștefan Bănică nu mai era căsătorit cu Mihaela Rădulescu, dacă nu mă înșel, și cred că multe fete suspinau după el, dar mai mult decât acel sărut nu a existat nimic. Nici o atingere, nimic!”

 

„Sexi Harem Ada Kaleh” a avut o distribuție de excepție, în el jucând numele mari ale filmului românesc, cum ar fi Stela Popescu, Tamara Buciuceanu, Jean Constantin, Mișu Fotino, Ileana Constantin, Rodica Mureșan și Alexandru Arșinel.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest