Rona Hartner, despre terapia care a ajutat-o să se refacă după chimioterapie şi cancer! „Nici nu mai am nevoie...”

 

Rona Hartner a fost diagnosticată  cu cancer la colon, în urmă cu câțiva ani. Din fericire, boala a fost depistată la timp, astfel că tratamentele medicale au ajutat-o să se vindece. Artista a fost supusă unor tratamente dure, cu chimioterapie. 

„A fost o luptă mare cu cancerul. După ce am terminat tratamentul, în septembrie 2019, tratamentul meu post cancer a fost să iau viața în piept așa cum este ea. Am trăit un miracol în timpul tratamentului cu cancer. La un moment dat, nu mai aveam deloc globule albe și trebuia să fac transfuzie pentru a lupta cu chimioterapia.

Atunci m-am rugat la Isus să mă ‘transfuzeze’ el cu globulele lui albe prin Sfânta Euharistie (Sfânta Împărtășanie sau Cuminecarea). De a doua zi am avut globulele albe intacte. După chimioterapie am ieșit cu o imunitate mai bună decât cum intrasem. Am avut momente mari de oboseală la începutul lui 2020, dar am respectat ritmul corpului, am dormit, m-am odihnit.

Acest cancer chiar se vindecă. Trebuie doar depistat din timp și tratat imediat. Eu m-am operat, am luat tratamentul și după șase luni mi-am revenit. Acum nu mai am nimic. Acum țin un regim hiperproteic și am înotat în apă de mare chiar din luna ianuarie. Asta fac pentru imunitate.”, a mărturisit vedeta pentru Click!, în urmă cu trei ani.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest