Roxana Ciuhulescu s-a mutat la casa ei: ”A meritat tot efortul”

 


După ani de zile în care au stat în chirie, Roxana Ciuhulescu și Silviu Bulugioiu, soțul ei, au decis că e timpul să-și cumpere propria lor casă, iar în urmă cu puțin timp aceștia s-au mutat deja în locuința visurilor lor, ”mică, dar cu multă iubire”, așa cum o descriere vedeta pe rețelele de socializare.

Împreună cu cei doi copii, Roxana Ciuhulescu alături de partenerul său de viață sunt foarte fericiți că s-au putut muta destul de repede în casă, iar în aceste momente sunt în plină amenajare. Vedeta mărturisește pe pagina sa de socializare că acum e perioada în care nu-și găsesc lucrurile, încă trebuie să se obișnuiască cu locul, dar știu sigur că deși la început e mai greu, cu siguranță se vor acomoda rapid.

”Știi, este momentul ăla când nu-ți găsești încă nădragii sau ciorapii, îți încălzești supa în ibric sau îti dai seama că prosoapele pe care le pusesei în nu știu care sac sau într-o cutie cu alte cârpe nu mai știi unde le-ai pus. Mda, dar merită compromisul! Ne chinuim puțin la inceput, dar lucrurile se vor așeza. Speram nu la Craciun!

Suntem bucuroși și liniștiți pentru că în sfârșit avem căminul nostru. După 5 ani de stat cu chirie și în niște vremuri tulburi din punct de vedere economic, noi am decis că e timpul să avem căsuța noastră. Mică, dar cu multa iubire”, a spus Roxana Ciuhulescu pe pagina sa de Instagram.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest