Roxana Nemeș și-a anunțat fanii când se va muta în noua vilă: „Aici o să vină insula, unde o să îmi beau cafeluța”

 

Vedeta a considerat oportun să împărtășească în online cum decurg lucrările la vila în care va locui cu soțul ei.

 

Roxana Nemeș a dorit să le transmită fanilor de pe rețelele de socializare cum decurg lucrările la noua vilă în care va locui cu soțul Călin Hagima. Vedeta și-a dorit ca aceasta să fie dotată cu tot ce este necesar pentru a se simți ca în paradis în noua locuință și, firesc, o piscină nu putea să lipsească din peisaj.

 

Vedeta păstrează constant legătura cu fanii și împărtășește cele mai importante momente din viața sa. Așa s-a întâmplat și de această dată, când Roxana Nemeș le-a mărturisit fanilor că este nerăbdătoare să se mute în noua locuință, doar că până atunci, totul arată ca un șantier.

 

„Pe șantier...Haos, haos, este haos...Aici o să vină insula, unde o să îmi beau cafeluța. Abia aștept, cu view spre piscină”, a povestit Roxana Nemeș, pe Instastory.

 

Cu ceva vreme în urmă, vedeta precizase că se așteaptă ca în vară să poată utiliza piscine: „Sunt foarte fericită. E un alt vis împlinit, e o nouă etapă pentru noi. E un proiect destul de mare, o să mai dureze puțin, dar abia așteptăm să fie gata. Visăm noapte, suntem super fericiți (...) O să fie frumos, sper ca la finalul verii să fac baie în piscina noastră”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest