Ruby, despre visul cel mai mare al ei: “Îmi doresc mai mult decât orice să…”

 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Ruby este o mare iubitoare de animale. Artista are o sensibilitate aparte pentru patrupede, iar acest lucru o face vulnerabilă. Pe lângă muzică, pasiunea ei cea mai de preț, Ruby mai are o slăbiciune, și anume animalele. Ea ar face orice să le vadă bine și în siguranță, tocmai de aceea are și planuri mari în ceea ce le privește.

Ruby are casa plină de animale și este fericită cu asta. Artista salvează fiecare animal ce îi iese în cale pe la concerte și nu numai, drept urmare că are casa plină de patrupede. Tocmai de aceea, artista a mărturisit că cea mai mare dorință a ei este să aibă un loc mai spațios unde să țină animalele și să salveze cât mai multe.

‘’Aici, în casă, nu prea sunt boss-ul. Să știi că în casă animăluțele sunt șefele și mamaia este șefa. Este visul meu cel mai mare, îmi doresc mai mult decât orice să am un loc mai mare în care să pot să salvez toate animalele care îmi ies în cale în toate concertele. Mă întristează foarte mult neglijența oamenilor față de animale și față de natură”, a declarat Ruby pentru Ego.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest