S-a elucidat misterul: cine are grijă de Tiago cât timp Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu sunt pe Coasta de Azur!

 

După întrebările necontenite ale urmăritorilor cuplului legate de cel mic, frumoasa șatenă a făcut lumină în această privință.

 

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu petrec clipe de vise într-o locație spectaculoasă de pe Coasta de Azur. Cei doi soți au preferat să-și dedice timpul unul altuia în această escapadă, fără griji profesionale, dar și fără grija celui mic. Mulți internauți au considerat că Tiago ar fi trebuit luat și el în vacanță și au întrebat cine are grijă de cel mic în absența părinților. În special, femeile care o urmăresc pe Gabriela Prisăcariu pe rețelele de socializare au fost cele care au asaltat-o cu întrebări și au fost curioase să afle cu cine a rămas acasă fiul celor doi, micuțul Tiago.

 

Pentru că s-a făcut destulă tevatură pe acest subiect, Gabriela Prisăcariu a ținut să le liniștească pe respectivele urmăritoare. Ea a postat o imagine de acasă, cu Luca Tiago, surprinsă pe camera de luat vederi amplasată chiar lângă pătuțul copilului, și a anunțat că micuțul este în grija unei bone, dar și a mamei sale. ”Pentru că am primit multe întrebări. Bebe este acasă cu mama mea și cu bona”, a scris blondina pe Instagram.

 

Cu nici două zile înainte, luat la rost de fani pentru vacanța extravagantă, Dani Oțil a furnizat un răspuns mai degrabă ironic: ”După trei zile în vacanță am aflat că:

– unii oameni îți comentează de parcă ți-au plătit ei sejurul

– oriunde ai fost, știe un român un loc mai mișto, fix lângă.

– dacă pleci fără bebe, nu e problemă. Ai două milioane de bone care ar avea grijă de el … . Așa aprig te ceartă doamnele de acasă.

– dacă alegi ieftin … ești sărac.

– dacă alegi scump … ești nenorocit”, a scris Dani Oțil pe rețele.

 

Vacanța de pe Coasta de Azur este una de lux. O dovedește și costul unui șezlong pe o plajă exclusivistă. Dani Oțil a mărturisit că, pentru a sta pe șezlong ar fi trebuit să plătească 200 de euro, preț colossal, drept urmare a preferat să-și întindă prosopul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest