Sânziana Buruiană, acuzată că își machiază fetița de 7 ani

 

Izabela, fetița cea mare a Sânzianei Buruiană, a fost în centrul atenției în urmă cu câteva zile. Fiica sa a apărut machiată, iar urmăritorii din mediul online ai Sânzianei au criticat-o. Ce a spus vedeta, după ce urmăritorii săi de pe Instagram au pus-o la zid pe blondina.

De curând, fata cea mare a Sânzianei Buruiană a fost în centrul atenției. Izabela a apărut machiată. Însă, urmăritorii de pe Instagram nu s-au putut abține și au criticat-o pe vedetă. Blondina a răbufnit, a explicat ce ocupație are fiica ei la 7 ani și de ce a apărut astfel.

Fetița a apărut machiată strident, îmbrăcată într-o geacă de piele, fustă roșie și dres negru, cu aplicații strălucitoare. „Ședință foto rock”, a precizat Sânziana în dreptul pozelor. După ce mulți internauți au criticat-o pe vedetă, aceasta a postat și un mesaj în care a explicat cum stă situația.

„Am văzut că ați remarcat poza asta și ați sărit de fund în sus, altele, alea diafane, au 30 de like-uri, asta 300, dar nu vă place că nu înțelegeți ce înseamnă o ședință foto fashion, o tematică, nimic… Cât să vă mai suporte Dumnezeu pe voi ăștia așa sfinți și corecți, și devreme acasă?”, a scris Sânziana Buruiană, pe pagina personală de Instagram.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest