Sărbătoare în familia lui Ilie Năstase! „Primul dintre cele trei suflete a căror respirație o simt în fiecare secundă”

 

Fiica cea mare a Amaliei și a lui Ilie Năstase a împlinit 19 ani. Mesajele de felicitare au curs, dar cel mai emoționant a fost cel al mamei sale.

 

Alessia, fiica cea mare a Amaliei și a lui Ilie Năstase a împlinit 19 ani. Mesajele de felicitate au curs în valuri, după cum era de așteptat, însă cel mai emoționant a fost, de la distanță, cel al mamei sale. Amalia Năstase a postat și două imagini cu Alessia pe rețelele de socializare, una de acum, iar una de la nașterea tinerei.

 

„Din această zi, acum 19 ani, am simțit că viața mea e împlinită pentru că ai apărut tu, primul dintre cele trei suflete a căror respirație o simt în fiecare secundă de atunci. La mulți ani, iubita mea, Alessia Năstase! Să îți fie viața frumoasă și să fii iubită și să știi că mama te iubește cât tot Universul ️”, a scris Amalia Năstase pe Facebook.

 

Alessia Năstase l-a făcut mândru pe fostul tenismen, după ce l-a luat prin surprindere și și-a făcut un tatuaj cu chipul acestuia pe braț. Schița desenului a fost realizată chiar de ea. Chiar dacă a cochetat o perioadă cu tenisul, în cele din urmă Alessia s-a reorientat spre lumea artistică, tânăra fiind preocupată de pictură încă de la vârsta de 5 ani.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest