Secretul căsniciei Laurei Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean

 

Laura Cosoi și partenerul ei de viață sunt căsătoriți de aproape opt ani, iar cei doi au împreună trei fetițe. Deși nu le este deloc ușor în rolul de părinți, cei doi se împart de minune între viața profesională, dar și familie, astfel că reușesc să depășească fiecare moment împreună.

Laurei Cosoi și partenerul ei de viață petrec destul de mult timp în vacanțe, iar vedeta a mărturisit că acest lucru nu le aduce doar relaxare, ci vacanțele în familie sunt o adevărată provocare și îi fac să se apropie mai mult.

”Există multe avantaje când călătorești singur, doar cu familia. În primul rând, relația de cuplu crește frumos. Mi se pare că, deși cu trei pui pe cap, printre momentele în care ne străduim să gestionăm diferitele situații, la distanță de tot și toate, ne descoperim și mai mult unul pe celălalt. Parcă ne privim altfel, mai atent și mai profund.

Dincolo de asta, copiii învață să fie doar unul cu celălalt, fără prieteni, tablete, influențe de tot felul. Uneori se mai ceartă, dar tot ele trebuie să-și rezolve conflictele. Încercăm să intervenim cât mai puțin, dar le asigurăm că le suntem alături. Uneori ne iese, alteori lăsăm să treacă. Și până la urmă, dacă suntem flexibili și nu facem o drama din nimic, totul se termină cu bine'', a scris Laura Cosoi pe rețelele de socializare.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest