Secretul Denisei Rifai: „Această întrebare o să rămână fără răspuns”

 

Prezentatoarea TV face tot posibilul să-și țină viața privată cât mai departe de ochii curioșilor.

 

Denisa Rifai este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV de la noi din țară, însă puține lucruri se știu despre viața ei personală. De altfel, vedeta nici nu este dispusă să împărtășească prea multe, considerând că desi este o persoană publică este mult mai bine să-și țină viața intimă doar pentru ea, nedorind să divulge cine este bărbabtul care o face fericită.  

 

„Această întrebare o să rămână fără răspuns mult timp de-acum încolo. Eu fac toate eforturile să–mi țin viața mea privată… a mea, să fie pentru mine. Și, cu siguranță, când lucrurile nu vor mai putea fi ținute acolo… o să le știe toată lumea. Eu cred că o femeie are nevoie de un bărbat întotdeauna în viața ei pentru că noi suntem în complementaritate cu bărbatul, yin și yang, adică nu poți să funcționezi fără un bărbat. E foarte greu dacă nu există și energie masculină. Mulțumesc bunului Dumnezeu că sunt foarte echilibrată și că nu am nicio lipsă pe niciun plan. Dar când vor fi lucruri de anunțat, cu siguranță nu o să evit să le anunț”, a dezvăluit Denise Rifai, potrivit ciao.ro.

 

Prezentatoarea TV a schițat și un portret robot al bărbatului ideal, susținând că în primul rând acesta trebuie să fie mai intelligent decât ea. Denisa Rifai a recunoscut că și-ar dori o familie numeroasă, dar acest vis încă nu i s-a împlinit. „Întotdeauna mi-a plăcut ca bărbatul de lângă mine să fie mai inteligent decât mine, sclipitor să fie. Mi-am dorit să am de învățat de la el, să îl privesc și ca pe un mentor. Să îl admir! Visul meu a fost mereu să am o familie cu mulți copii, până acum nu s-a concretizat, dar sunt optimistă și îmi spun că voi avea parte de ceea ce este scris pentru mine. Nu m-am panicat niciodată referitor la acest aspect”, a mărturisit Denise Rifai, potrivit unica.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest