Secretul Irinei Loghin pentru a se menţine în formă la 83 de ani

 

Irina Loghin spune că acesta este unul din secretele care o menţin în formă la peste 80 de ani.  De altfel, ultimele tendinţe în materie de alimentaţie se îndreaptă în această direcţie. La Salonul internațional de la Paris, un produs din patru prezente a fost un substitut de carne.

Dieta vegană are din ce în ce mai mulţi adepţi şi în România. Cercetările au arătat că în jur de 12% români preferă mesele fără carne, chiar şi în perioada sărbătorilor, potrivit Antena 3.

Tinerii până în 24 de ani şi cei peste 55 de ani sunt cei mai deschişi noilor tendințe alimentare. Cu cât persoanele înaintează în vârstă, cu atât crește proporția celor care consideră dietele fără carne ca fiind mai sănătoase.

Principalul motiv invocat este legat de efectele pozitive ale acestei diete asupra corpului. La fel spune şi îndrăgita artistă Irina Loghin, care nu mai mănâncă preparate din carne de mulţi ani.

„Fructe, legume şi cereale – asta e scara mea de hrană. Şi un vegetal din avocado. Este destul de dificil, dar eu îl prefer”, a spus îndrăgita artistă de muzică populară Irina Loghin.

La nivel mondial, India şi Israelul sunt ţările unde întâlnim cea mai numeroasă populaţie vegetariană.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest