Secretele lui Cristian Bourceanu: „Beau o pălincă înainte de masa, dorm 7 ore jumătate în fiecare noapte”

 

Fostul soț al Valentinei Pelinel a deconspirat o parte dintre secretele lui. Cristian Boureanu a spus ce face pentru a se menține în formă maximă la 50 de ani.

 

Fostul politician a avut o viață intimă deosebit de agitată: a trecut prin două divorțuri, ambele soții părăsindu-l după ce s-au cuplat cu nașul de cununie. În cazul Valentinei Pelinel a fost vorba de Cristi Borcea, cu care este acum într-o relație. Pentru Cristian Boureanu au urmat două relații despre care presa mondenă a vuit, cele cu Laura Dincă și Cristina Belciu. Cu o viața sentimentală agitată, ajuns la 50 de ani, politicianul se menține într-o formă care i-ar face invidioși pe mulți bărbați.

 

Cristian Bourceanu a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni, care este secretul său, spunând că a fost de multe ori oprit pe stradă pentru a fi întrebat cum reușește să se mențină în formă: „Cred că o să-mi fac podcast că mă oprește lumea pe stradă pe acest subiect. Poate să fie un om care nu are trăsături frumoase, dar vezi cum îmbătrânește frumos. (...) Beau multă apă. Nu mă culc mai devreme de trei-patru ore după ce am mâncat. Beau o tărie înainte de masă, o pălincă, mai ales înainte de a mânca carne, pentru că am o bilă leneșă și acest lucru mi-a fost recomandat de un medic.”

 

Fostul soț al Valentinei Pelinel a mai dezvăluit că și exercițiile fizice au un rol important: „Merg pe jos sau fac yoga și dorm șapte ore jumate pe noapte, nu îmi dau cu nimic pe față în afară de after-shave, iar pe ochi îmi dau doar cu apă. Și aș putea să continui la nesfârșit”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest