Selly a lucrat ca... gunoier: „Nu e chiar atât de rău!”

 

Invitat în platoul Observator, Selly a povestit cum a fost să lucreze ca gunoier. Vloggerul celebru, dar și alți vloggeri și artiști, a încercat aproape toate meseriile, iar acum se pregătește de finala primului sezon „La muncă”. Prin proiectul pe care l-a desfășurat, Selly a vrut să confirme sau să infirme dacă vloggerii se pot descurca şi cu meseriile normale, dacă la un moment dat, vlogging-ul ar dispărea și nu ar avea altă opțiune.

Selly a mărturisit că este extrem de încântat că și-a urmat visul și a ajuns la final cu prima serie din serialul „La muncă”. El a încercat diverse meserii, însă la unele nu are acces să încerce, de exemplu meseriile de pe avion sau aeroport.

„Sunt foarte încântat că ajungem la finalul primului sezon seria asta. Rezultatul este mult mai bun decât mă aşteptam. Am învăţat foarte multe pe parcurs, am construit o echipă de producţie. Şi acum, de la episod la episod ies din ce în ce mai bine, calitatea e tot mai mare. În paralel am început să dezvoltăm şi alte formate, alte serii. Sunt foarte fericit că îmi trăiesc visul şi că lucrurile încep să evolueze. Încercăm mai multe meserii. Vrem să fim la o unitate militară, am vrea să fim în armată, dar suntem în discuţii. Nu e nimic sigur. Cel mai greu la seria asta este să obţii permisiunea de a face anumite meserii. În general, în anumite meserii ai nevoie de o anumită calificare, de avize, de anumite studii. Nu poţi să faci foarte multe meserii, eşti foarte restricţionat şi e foarte greu. Am încercat la aeroport sau pe avion. Imposibil! E chestie de siguranţă naţională! Nici nu ai voie să filmezi”, a povestit Selly pentru observatornews.ro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest