Selly și-a sărbătorit ziua de naștere

 

Selly a mărturisit că primul cadou pe care l-a primit la vârsta de 22 de ani a fost o brichetă dintr-o ediție limitată și foarte scumpă. Selly a vorbit și despre darul care i-a schimbat viața în trecut, asta după ce părinții i-au oferit o cameră de filmat și vlogger-ul susține că l-a ajutat foarte mult deoarece susține că dacă nu avea acea cameră de la o vârstă fragedă cu siguranță nu-și mai putea dezvolta abilitățile.

''O să fie o petrecere restrânsă, cu câțiva apropiați, dar o să ne distrăm foarte bine. Deja am primit un cadou, majoritatea invitaților o să vină seara, cu cadourile, dar a fost un cadou micuț, cochet și foarte frumos. Am primit o brichetă ediție limitată de la … foarte, foarte exclusivistă. Este o brichetă foarte scumpă și foarte prețioasă și nu se găsește nicăieri.

Mi-a schimbat viața radical pentru că de la acest cadou pe care l-am primit de la părinți a început toată călătoria mea, care m-a dus unde sunt acum. Dacă nu aveam acea cameră de la o vârstă foarte fragedă cu siguranță nu puteam să îmi dezvolt abilitățile în a filma, a edita.

După aceea au venit abilitățile de a nu avea trac în fața camerei, de a face marketing, dar cu toate acestea au pornit de la acea primă cameră. Îmi doresc să fiu sănătos să am putere de muncă. Asta este cel mai important.'', a declarat Selly, în exclusivitate, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest