Sese și Giovana de la Mireasa vor deveni părinți

 

Sese și Giovana, câștigătorii sezonului 5 Mireasa, au ajuns la inimile telespectatorilor și a fost unul dintre cel mai îndrăgit cuplu din show-ul matrimonial. Cei doi radiază de fericire asta pentru că vor deveni părinți pentru prima dată.

Sese și Giovana au făcut anunțul pe rețelele de socializare la doar șapte luni de la logodnă. Cei doi s-au căsătorit în marea finală și au câștigat premiul cel mare în valoare de 40.000 de euro.

Foștii concurenți trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor, asta pentru că își vor mări familia. Sese și Giovana vor deveni părinți, iar fosta concurentă s-a fotografiat cu burtica de gravidă și au dezvăluit sexul bebelușului. Câștigătorii sezonului 5 vor avea o fetiță.

''Cu ocazia zilei de 21 când am sărbătorit 7 luni de la cererea în căsătorie, am dorit să împărtășim cu voi toții cei care ați fost alaturi de noi și părtași la iubirea noastră aceasta binecuvântare. Din rodul iubirii noastre, va ieși o minunăției de copilaș. Așa că vrem sa vă anunțăm că familia Seserman se va mari cu un nou membru si aceasta este o FETIȚĂ.'', a scris Sese pe rețelele de socializare.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest