Sibel îi acuză pe Alin și Dana Badea că au bătut-o și i-au luat copila: ”Au venit să dea în mine față de fata mea”

 

Un nou scandal imens a izbucnit în showbiz-ul autohton, mai precis în triunghiul amoros dintre Sibel, Dana Badea și tiktoker-ul Alin.

 

Fosta ispită de la Insula Iubirii și Alin sunt acuzați de Sibel că au bătut-o și i-au furat copila pe care aceasta o are cu tiktoker-ul. După ce s-a despărțit de mama fetiței lui, Alin s-a combinat cu Dana Badea. Nici Sibel nu a rămas singură, ci a intrat într-o relație cu celebrul Dani Mocanu, însă idila nu a durat prea mult, cei doi despărțindu-se în scurt timp.

 

După ce a rupt relația cu cunoscutul manelist, Sibel a revenit la sentimente mai bune față de Alin, în principiu de dragul fetiței pe care o are împreună cu acesta. Astfel, ea a ieșit împreună cu cuplul format din Dana Badea și tiktoker, mai mult, cele două femei din viața lui Alin au fost suprinse în același pat. Cumva însă, lanțul de iubire s-a rupt definitive, iar Sibel a sunat la 112, spunând că a fost bătută de cei doi și i-a fost luată cu forța copila.

 

Sibel le-a împărtășit fanilor versiunea ei cu privire la scandal, din ce spune femeia deducându-se că Alin și Dana Badea au vizitat-o la ea acasă, au bătut-o, i-au luat fata, dar și ea a reușit să plaseze un picior în gură în scandalul respectiv. ”Am toate filmările de la primărie. Au venit, au deschis.. Am dat și în mașina ei, să @$@$ în mașina ei! Au deschis ușa, a sărit fata, a început să plângă acolo, față de fată, să dea în mine, cine s-o ia? Alin?! Vaii!! Dar și eu i-am dat un picior în gură. Au venit să dea în mine, față de fata mea, a început fata să plângă, au luat fata de la mine. Dacă nu trebuia Dani Mocanu să îl omoare! Vai, dacă nu îmi pare rău, toată viața mea, că am plecat la el acolo, vai”, a povestit Sibel.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest