Silvana Rîciu a fost la un pas de moarte din cauza kilogramelor în plus

 

Silvana Rîciu, una dintre cele mai cunoscute și apreciate interprete de muzică populară din țara noastră, a dezvăluit din ce motiv s-a îngrășat Silvana Rîciu peste 20 de kilograme. Ce a mărturisit artista.

În exclusivitate pentru Antena Stars, Silvana Rîciu a mărturisit că a reușit să slăbească cinci kilograme în câteva luni, după ce a început procesul de slăbire. Artista a dezvăluit că s-a confruntat cu probleme de sănătate, iar și în prezent urmează un tratament pentru problemele hormonale.

„Eu am început procesul de slăbire în urmă cu câteva luni, când am slăbit cinci kilograme. Au intervenit probleme hormonale, probleme de sănătate. Eu încă mai iau tratamente hormonale și mi-au împiedicat procesul, a trebuit să fac un pic de pauză în slăbire (...) Din cauza dereglările hormonale, m-am îngrășat. Apoi, am fost bolnavă (...) Am luat un virus foarte puternic și chiar era să mor atunci. A trebuit să iau multe medicamente puternice”, a mărturisit Silvana Rîciu, pentru Antena Stars.

„Acum, de când am luat tratamentul respectiv de slăbire, nu am mai adăugat deloc kilograme, însă nu îl pot continua până nu îmi trece dereglarea hormonală, pentru că le-aș lua degeaba. Le-aș consuma inutil și nu ar da rezultate din cauza problemelor de sănătate”, a adăugat artista.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest