Silviu Prigoană a cutreierat Europa cu cei mici pentru ca Adriana Bahmuțeanu să se bucure de logodnă!

 

Tur de forță făcut de Silviu Prigoană cu cei doi copii ai săi în Olanda și Franța, în timp ce fosta soție a putut petrece clipe de neuitat cu noul logodnic.

 

Silviu Prigoană a avut parte de o vară foarte agitată până acum. Asta pentru că a călătorit mult, dornic să le deschidă orizonturile celor doi băieți pe care-i are din mariajele eșuate cu Adriana Bahmuțeanu. Astfel, fostul deputat de București i-a dus pe cei mici în capitalele Olandei și Franței. El a recunoscut că a profitat și de faptul că restricțiile au fost ridicate, după o perioadă dominată de pandemia de Covid 19. Nu a fost însă ușor, dar a reușit să fenteze atât grevele, cât și lipsa de personal a companiilor aeriene.

 

„Vara asta am zis să le fac mai multe capricii, mai ales că în ultimii doi ani cu pandemia asta pe cap, nu prea am reușit să facem ceea ce ne propusesem. Nu e prima dată când încercăm să facem tot felul de lucruri speciale, dar vara asta, în ciuda tuturor mișcărilor din aviație, cu uite greva, nu e greva, ba avem piloți, ba nu avem personal de alt tip, am reușit să ne strecurăm și să ajungem peste tot acolo unde ne-am și și-au dorit. Am pus în principal accentul pe țări europene”, a declarat Silviu Prigoană pentru Impact.

 

Omul de afaceri a explicat și de ce a ales Amsterdam și Paris ca destinații în această vară: „Cel mare a ajuns mai întâi la un fel de campionat de Nintendo, care s-a ținut la Amsterdam. Nu mă pricep la așa ceva, așa că nu vă pot da detalii. Pare că e priceput, de vreme ce a reușit și o clasificare onorabilă, după mine. Tot el și-a dorit să vadă și Muzeul Luvru. Așa că am alocat câteva zile și Parisului, fiindcă nu poți epuiza comorile acelui muzeu în doar o zi. În plus a încercat să urmărească cu atenție și nu știu ce poveste cu pilonii Turnului Eiffel, așa că am făcut și pe acolo pe observatorii. S-a nimerit însă într-o perioadă în care a apărut în program o grevă a liftierilor, așa că nu cred că și-a atins toate țintele. Dar nu e nicio problemă!”

 

După călătoriile în străinătate, Silviu Prigoană a decis să petreacă timp de calitate cu cei mici și pe plaiurile mioritice: „Le-am spus că vor merge unde vor și m-am ținut de cuvânt. Însă zilele astea am ales să ne odihnim prin țară. Nu la mare, ci în complexul Sărulești, la vreo 50 de kilometri de București. E foarte fain acolo! Am ales să ne cazăm, să pescuim, să facem și schi nautic”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest