Simona de la MPFM, primele declarații despre sarcină

 

La doi ani după ce a devenit mămică pentru prima dată, de fetiță, Simona de la Mireasă pentru fiul meu urmează să fie mamă pentru a doua oară în doar trei luni. Fosta concurentă a reality show-ului de la Antena 1 a anunțat cu mare bucurie faptul că e din nou însărcinată.

Reporterii Spynews.ro au stat de vorbă cu Simona, iar în exclusivitate, aceasta ne-a dezvăluit și sexul celui de-al doilea bebeluș. După ce inițial medicii i-au spus că ea și soțul ei vor mai avea încă o fetiță, acum lucrurile sunt clare, căci Simona urmează să devină mamă de băiat, așa cum ne-a anunțat chiar aceasta.

”Sunt bine, am aflat că vom avea băiețel, deci vom avea pereche. La început ni s-a zis că e fetiță, dar după s-a transformat. Sunt bine, dar obosesc repede, că na, am acumulat niște kilograme în plus. Deocamdată suntem bine, la prima sarcină am avut câteva probleme și atunci recomandarea medicului a fost să stau mai mult în pat. Sunt în luna a șasea, greul de acum începe, ca să zic așa”, a spus Simona, în exclusivitate pentru Spynews.ro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest