Simona Gherghe a ajuns la medic în vacanța din Grecia. “De abia ne-am liniștit acum”

 

Simona Gherghe se relaxează pe plajele din Grecia de câteva zile. Imediat după finala “Mireasa”, prezentatoarea TV și-a făcut bagajele și a plecat direct în Grecia alături de familie. Totul a fost minunat și frumos până în momentul în care unul dintre copii a întâmpinat probleme de sănătate.

În afară de relaxare, Simona Gherghe a avut parte și de momente de îngrijorare în vacanță. Prezentatoarea TV a fost nevoită să meargă la doi medici, deoarece fiica ei, Ana, a avut febră mai bine de 24 de ore. Aceasta povestește că după multe consultații au găsit și cauza. Cea mică are amigdalită acută. Tot răul spre bine, am putea spune. Ana se simte bine acum și este foarte energică și veselă.

''E asa de simplu, uneori… Nu e nevoie decat de imbratisarea asta. De noi patru, impreuna. Cat am tanjit dupa vacanta asta… Aici suntem cel mai bine. Dar nu e mereu asa usor. Uite, de-abia ne-am linistit acum. Ana a avut mai bine de 24 de ore de febra. Suntem in Grecia, am mers la doi medici aici, dupa teste si consultatii, am gasit si cauza: amigdalita acuta. Deja e bine, vesela, cum o stim, cu sare-n par si greu de scos din apa, ca toti copiii. Ne bucuram de cele mai frumoase apusuri si maine o luam de la capat. E asa simplu, uneori'', a scris Simona Gherghe pe rețelele de socializare.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest