Simona Gherghe, declarații după ce și-a rupt o coastă. Cum se simte vedeta: „M-au luat durerile foarte tare”

 

Ghinionul nu o părăsește pe Simona Gherghe nici în 2023. Prezentatoarea TV a răcit grav, odată ajunsă în Italia, acolo unde se aștepta să își petreacă în liniște sărbătorile de iarnă. 

După ce și-a mai revenit cu răceala, Simona Gherghe a fugit pe pârtiile din Dolomiți, doar că a trecut rapid de la extaz la agonie, căci a avut parte de o accidentare serioasă. Mai exact, prezentatoarea TV a ajuns de urgență la spital, după ce a căzut pe pârtia de ski. După mai multe investigații, medicii i-au pus și un diagnostic: o coastă fracturată.

Acum, Simona Gherghe a făcut și primele declarații despre problemele cu care se confruntă. Vedeta a recunoscut că acum stă și se uită la copiii săi cum se distrează pe pârtie și că îi pare rău ca a avut parte de o asemenea vacanță. Totodată, Simona Gherghe a mărturisit că are dureri mari, iar medicii i-au dat să urmeze un tratament și să poarte un corset. 

”Am lăsat copiii la școala de ski și eu stau pe margine, pentru că așa cum v-am zis: mi-am rupt o coastă și de aceea port acest corset, doare foarte, foarte rău.

Ideea este că am avut cel mai stupid accident posibil. Nici nu am căzut de pe ski-uri efectiv, ci pur și simplu, am ieșit de la baie și am alunecat în clăpari. Am alunecat și am căzut, sigur că se mai întâmplă, dar am căzut cu coastele de o chestie foarte mare din fier masiv, nici nu știu ce era.

Ideea este că am nimerit fix cu coastele în chestia aia și după impact am avut câteva secunde în care nu am mai putut respira și atunci mi-am dat seama că este o lovitură nasoală.

Culmea este că m-am ridicat, am stat un pic, am respirat, am mai făcut o tură pe ski-uri și abia apoi m-au luat durerile foarte tare și a trebuit să mergem până la spital.

Mi-au făcut o radiografie și au constat că am o fractură la coasta cu numărul nouă. Faza cu fracturile de coaste este că nu prea ai ce să faci, în sensul că trebuie să aștepți să se lipească la loc, să se vindece. Iau analgezice ca să mai taie puțin din durere, dar nu vreți să știți: dacă râd mai tare, dacă tușesc, dacă strănut este absolut îngrozitor, e ca și cum îmi străpunge cineva un cuțit. Este foarte greu și noaptea la somn pentru că trebuie să stau într-o anumită poziție, nu am voie să fac mișcări stânga-dreaptă pentru că, cam o lună ar dura vindecarea”, a spus Simona Gherghe, pe pagina sa de Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest