Simona Halep a cerut „decență și discreție” după divorțul de Toni Iuruc!

 

Jucătoarea de tenis a avut o primă reacție după ce s-a anunțat despărțirea oficială de soțul ei.

 

Căsătoria dintre Simona Halep și Toni Iuruc nu a rezistat nici măcar un an întreg. Cei doi au decis că le este mai bine pe drumuri separate. Astfel încât la începutul acestei luni s-a anunțat că divorțează, iar cei doi parteneri au confirmat ruptura iremediabilă survenită în relația lor.

 

Prin intermediul rețelelor de socializare, tenismana a oferit și prima reacție după ce despărțirea oficială a fost anunțată. Astfel, ea a cerut presei „decență și discreție” cu privire la acest eveniment din viața ei. Ieri după-amiază, Simona Halep a făcut primele declarații despre despărțirea de cel alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste.

 

”Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect.”, a transmis Simona Halep pe rețelele de socializare.

 

Pe aceiași lungime de undă cu jucătorarea de tenis s-a aflat și fostul soț al acesteia, care a anunțat: „Am plecat pe drumuri separate! Nu căutați senzaționalul că nu există. Suntem doi oameni normali, merge fiecare pe drumul lui. Suntem în relații foarte bune. Mergem doar înainte, așa e în viață!”

 

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil anul trecut. Ei au spus marele DA în fața ofițerului de stare civilă la data de 15 septembrie, deci divorțul a survenit cu puțin timp înainte să împlinească un an de mariaj.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest