Simona Sensual, terorizată de hoți. ”Voi face plângere la poliție...”

 

În urmă cu ceva vreme, Simona Sensual mărturisea, în exclusivitate pentru Antena Stars că nu a mai mers la sală deoarece era hărțuită de un individ, iar bruneta spunea atunci și că, de-a lungul timpului, nu a putut să treacă peste astfel de incidente, iar cei care o atacă sunt de fiecare dată persoane diferite.

Simona Suhoi, fostă Sensual, e terorizată de hoți. Atacatorii i-ar forța ușa în toiul nopții. De mai bine de patru luni, Simona trăiește un adevărat calvar. Ce se întâmplă, de ce nu are pace, dar și cine sunt oamenii pe care ea îi banuiește. Ce legătură au fostele celui cu care ea acum formează o relație.

”Din povestirile unor foști chiriași ar fi reieșit faptul că a fost forțată ușa în toiul nopții de mai multe ori, cu diferite obiecte, nu cunosc mai multe detalii, dar voi face o investigație mai aprofundată. Nu pot acuza pe cineva fără o dovadă clară. Vreau să le aduc la cunoștință celor care încearcă să-mi aducă atingere doiciliului și vieții mele private, indiferent cine ar fi aceștia, că sunt foști muncitori care au zugrăvit casa sau menajere, admiratori sau chiar și foste iubite de-ale actualului iubit geloase, faptul că pătrunderea fără drept în orice mod într-o locuință, încăpere, fără consințământul persoanei care le folosește, ori refuzul de a le părăsi la cererea acesteia, se pedepsește cu închisoarea și în cazul în vare fapta este săvârșită de o persoană în timpul nopții, că este înarmată ori prin folosire de calități mincinoase, pedeapsa este cu închisoare, de asemenea. (...) Voi face plângere la poliție și toate demersurile legale.”, a declarat Simona Sensual la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest