Simona Trașcă a ajuns să se teamă de operațiile estetice, după ce una a eșuat: „În loc să o rezolv am avut o chestie mai nasoală”

 

Blondina nu a mai suferit o intervenție chirurgicală de mai bine de un an, după ce a fost la un pas să fie mutilată în urma ultimei operații la care a recurs.

 

Toată lumea știe că Simona Trașcă este una dintre adeptele operațiilor de înfrumusețare, sau mai bine zis era. Când ceva nu-i convenea în privința aspectului ei fizic lua drumul cabinetului medicului estetician. Asta până când una dintre aceste intervenții a eșuat, fapt care a generat o teamă a vedetei față de astfel de operații. Diva a vorbit în exclusivitate cu reporterii Spynews.ro, cel mai mare site de știri mondene din România, povestindu-le ce a pățit.

 

”Mi-am făcut buzele, mi-au umplut cearcănele și puțin botox. Am prins frică de intervenții, am vrut să stau în banca mea. Mi-a fost frică după ce am văzut în jur la prietenele mele și am pățit și eu ceva. Nu a fost o interveție complicată, dar aveam o chestie minoră și după operație în loc să o rezolv am avut o chestie mai nasoală. Îmi e frică în continuare, cu mare atenție aleg acum locul unde să fac și nu mai îmi fac multe chestii, evit! A fost o intervenție la față, la gât mai exact. Am avut un rezultat neașteptat și nedorit, chiar nu mă așteptam la o intervenție așa simplă totuși, în loc să mi se rezolve simpla problemă pe care o aveam”, ne-a povestit Simona Trașcă, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

 

Vedeta a recunoscut că în urmă cu ceva vreme ori de câte ori se uita în oglindă și nu-i convenea ceva în privința aspectului său fizic apela imediat la retușuri din partea esteticienilor. Dar, de când a fost la un pas de mutilare se gândește de două ori:  ”Înainte eram foarte fixistă, o chestie foarte, foarte mică și mi se punea pata. Mă uitam în fiecare zi în oglindă, toată lumea îmi zicea că n-am nimic, dar acum am renunțat la chestia asta, un an și ceva nici ridurile de expresie nu mi le-am făcut. Nu mai sunt inconștientă cum eram acum mulți ani, nu îmi mai fac buzele exagerate. Nu mi-am mai făcut buze din alea ca acum nu știu câți ani. Între timp am renunțat și la gene false”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest