Simona Trașcă se operează de urgență!

 

Pe Simona Trașcă o știm de ani de zile și știm că de fiecare dată a fost asumată atunci când a vorbit despre intervențiile sale estetice. Mereu a vorbit despre schimbările pe care și le-a făcut, iar blondina ne-a povestit de această dată că are și ceva probleme de sănătate, dar e și foarte speriată să facă intervenția pe care medicii i-o recomandă.

Cum nu și-a mai schimbat implanturile mamare de mulți ani, Simona Trașcă a ajuns să aibă dureri insuportabile, însă îi e foarte frică de operație. Cu toate că a trecut prin atâtea intervenții, ea mărturisește că de ceva timp încoace îi e teamă ca nu cumva operația să nu iasă, așa cum s-a mai întâmplat și cu alte vedete de la noi.

”Trebuie neapărat să îmi fac operație la sâni, e o urgență și amân de ani de zile. Am fost programată, am anulat programările, îmi e extraordinar de frică. Îmi e frică de la tot ce am văzut, sunt o grămadă de cazuri, Doamne Ferește, am văzut multe eșecuri. Trebuie să-mi schimb implanturile”, ne-a povestit Simona Trașcă, în exclusivitate pentru Spynews.ro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest