Slăninuță și bănănuță - platoul de drujbă care a uimit jurații de la Chefi la cuțite

 

Nelu Cortea și Cătălin Bordea au oferit o adevărată surpriză juraților de la Chefi la cuțite, acceptând provocarea de a găti în cadrul emisiunii. Cei doi au venit pregătiți cu un preparat special, ce i-a uimit pe chefi și a făcut deliciul emisiunii. Ei au pregătit un platou de slănină picurată, alături de crutoane și o banană, pentru a face o glumă și a-i face pe jurați să râdă.

 

„Astăzi gătim slană picurată. Nu, este platou cu slană și sos dijon. Am mâncat de dimineață și mi s-a făcut poftă. (...) Să punem și țuică. Dacă nu avem, hai să punem o banană. Nu vor înțelege ce e cu banana aici. Că noi suntem slăninuță și bănănuță. Ăsta e platou de drujbă, nu de Chefi la cuțite”, au spus cei doi concurenți.

 

Florin Dumitrescu a recunoscut imediat rețeta din cartea sa de bucate, însă niciunul dintre chefi nu a reușit să ghicească corect ingredientele. În timp ce cei doi concurenți pregăteau preparatul, jurații au început să povestească despre competiția la care au participat împreună, iar glumele și voia bună nu au întârziat să apară. Florin Dumitrescu l-a întrebat pe Nelu Cortea, în mod ironic, dacă s-a îngrășat în timpul competiției, lucru ce s-a dovedit a fi adevărat.

 

„Am auzit că tu ești singurul concurent din istoria Asia Express/America Express care s-a întors cu mai multe kilograme decât atunci când a plecat. E adevărat?” a spus Florin Dumitrescu.

 

Cei doi câștigători ai America Express au primit trei cuțite din partea juraților și au reușit să treacă în etapa următoare a competiției. Cătălin Scărlătescu a avut numai cuvinte de laudă la adresa celor doi concurenți, numindu-i băieți super mișto și coechipieri spectaculoși, pe care ar trebui să îi concureze în viitor. ”Niște băieți super mișto, bravi, niște coechipieri spectaculoși. Cu ăștia ar trebui să concurați pentru că aveți după cine să alergați”, a adăugat Cătălin Scărlătescu

 

Așadar, Nelu Cortea și Cătălin Bordea au demonstrat că sunt pregătiți pentru orice provocare culinară și au lăsat o impresie bună la jurații emisiunii Chefi la cuțite.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest