Șoc în showbiz: Loredana Chivu și-a încheiat relația cu iubitul alături de care părea cea mai fericită

 

Loredana Chivu s-a despărțit de partenerul său, chiar după ce primise un inel de logodnă în valoare de 90.000 de euro. Vedeta părea cea mai împlinită femeie alături de partenerul său, însă se pare că relația lor nu a rezistat mult timp.

Vestea separării a șocat showbiz-ul românesc, iar Loredana a anunțat pe rețelele de socializare că este acum singură. Blondina, care împărtășește multe momente importante cu urmăritorii săi, a postat un mesaj pe InstaStory prin intermediul căruia a mărturisit că este fericită să fie singură din alegere și nu din întâmplare.

„Sunt singură! Sunt fericită, pentru că sunt singură prin alegere, nu din întâmplare”, așa arată mesajul postat de Loredana Chivu pe InstaStory.

Este de menționat că Loredana Chivu s-a logodit chiar în timpul petrecerii sale aniversare, moment în care partenerul său i-a făcut o surpriză și i-a oferit un inel de peste 90.000 de euro. Cu toate acestea, vedeta nu s-a bucurat mult de relație și s-a ajuns la despărțire.

Pe lângă acest eveniment neplăcut, Loredana a ajuns și la spital din motive de sănătate. Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, vedeta a dezvăluit că s-a confruntat cu o problemă la rinichi și a fost nevoie să fie operată de urgență. Cu toate acestea, Loredana se simte mai bine acum și a primit multe mesaje de încurajare din partea fanilor săi.

Astfel, Loredana Chivu traversează o perioadă mai dificilă, însă rămâne puternică și optimistă în privința viitorului său.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest