Solistul trupei HVNDS, Iustin Cîmpeanu, cucerește jurații de la Chefi la Cuțite cu talentul său culinar și muzical

 

În ediția a unsprezecea din sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite, difuzată pe 18 aprilie 2023, concurentul Radu Ionuț Cîmpeanu, cunoscut sub numele de Iustin, a reușit să impresioneze jurații cu prezența sa. Artistul în vârstă de 32 de ani, originar din București, a dezvăluit că este pasionat de diverse activități precum muzica, gătitul și jocurile video.

În timpul emisiunii, jurații Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au fost surprinși de apariția solistului trupei HVNDS și au cerut să primească autografele lui. Florin Dumitrescu a exclamat: "Brigada mea?! Nu cred!" și i-a cerut apoi lui Iustin un autograf, spunând că știe că acesta va ajunge mare. Chef Bontea a urmat exemplul colegului său și a cerut și el o semnătură, în timp ce chef Scărlătescu i-a cerut lui Iustin să-i ofere zece bilete gratuite.

În timp ce pregătea preparatul pentru jurați, Iustin a vorbit despre pasiunile sale și a subliniat similitudinile dintre muzică și gătit, arătând că, dacă faci lucrurile bine, oamenii vor veni. Artistul a mai mărturisit că a început să-și facă tatuaje de la o vârstă fragedă, de 16-17 ani, iar majoritatea sunt legate de muzica pe care o face.

E o asemănare între muzică și gătit. Dacă e bună, vin oameni. Dacă nu e bună, nu te sună nimeni. (...) Tatuajele mi le-am făcut începând de la 16 - 17 ani și sunt în mare parte legate de zona muzicală în care aplic.”, a mărturisit Iustin Cîmpeanu.

Prin prezența sa impresionantă și abilitățile sale culinare, Iustin Cîmpeanu a reușit să-i cucerească pe jurați și telespectatori deopotrivă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest