Soluția extremă la care a recurs o fană a Georgianei Lobonț: „Nu pot să cred așa ceva”

 

Faptul că Georgiana Lobonț este iubită de românii din întreaga lume nu mai încape nicio îndoială. O fană a recurs la o modalitate inedită pentru a-și arăta simpatia față de artista preferată, iar aceasta din urmă a promis să o recompenseze pentru sacrificiul ei.

 

Georgiana Lobonț este, fără îndoială, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară în această perioadă. Cântăreața a susținut recent mai multe concerte în capitala Irlandei și-n împrejurimi. La Dublin a avut parte de un moment la care nu se aștepta, pe care mai apoi l-a împărtășit cu susținătorii săi din mediul virtual.

 

Artista le-a povestit prietenilor din online de ce surpriză a avut parte din partea unei fane care a venit la concertul ei din Dublin. Aceasta i-a mărturisit că șefii săi nu au dorit să-i acorde o zi liberă pentru a participa la evenimentul muzical al cărei protagonistă a fost Georgiana Lobonț, drept urmare femeia a decis, nici mai mult, nici mai puțin, decât să renunțe la job-ul pe care-l avea. Așa că le-a pus pe masa șefilor demisia ei și astfel a putut să fie în public la concertul Georgianei Lobonț.

Artista a apreciat sacrificiul pe care fana l-a făcut, rămânând cel mai probabil pe drumuri. Și a spus că o va recompense pe românca rămasă fără job în capitala Irlandei pentru că a dorit să o asculte pe viu. Drept urmare a stabilit să-i trimită acesteia un cadou de Crăciun pentru ca femeia să uite că nu va încasa bani în ianuarie decât dacă-și va găsi un alt loc de muncă.

 

Deci, fiți atenți. O doamnă, care a venit aseară să ne vadă și-a dat demisia de la lucru, că nu au lăsat-o să vină. Deci, fata care și-a dat demisia, să-mi scrie, îi trimit un cadou de Crăciun. Nu pot să cred așa ceva, măi, cum să mă iubiți așa mult. Și eu vă iubesc din tot sufletul meu.”, a spus Georgiana Lobonț, pe pagina personală de Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest