Sore și-a cumpărat casa visurilor ei: „Luminițele agățate și băutura în pahare pe masa de terasă” / FOTO

 
+5 click pentru
galerie

Artista așteaptă cu nerăbdare momentul în care se va muta în noua sa locuință. E gata să o facă până ce aceasta va fi complet amenajată.

 

Sore este în al nouălea cer, după un pas important făcut în viața ei. Și-a cumpărat casa visurilor ei, și, chiar dacă acum aceasta este un șantier, vedeta abia așteaptă să se mute împreună cu fiica ei, Erin. Artista speră ca marele eveniment să se producă în viitorul apropiat și arde de nerăbdare să facă acest pas, transmițându-le fanilor că, desi nu este totul pus la punct, la finalul acestei săptămâni va face marele pas.

 

Artista este foarte apropiată de cei care o urmăresc pe rețelele de socializare. Ea le transmite acestora tot ce se întâmplă în viața ei privată. Astfel, i-a ținut la curent pe internauți inclusiv cu rupture relației cu tatăl fiicei ei, Mircea Julean. Despărțirea a fost un prim pas spre recâștigarea independenței, iar noua locuință poate fi considerată un al doilea pas în această direcție, cântăreața fiind foarte entuziasmată de schimbarea locativă pe care o face în această vară, în viața ei.

 

Atât de bucuroasă încât și-a fotografiat imobilul din toate unghiurile pentru a-l prezenta urmăritorilor de la rețelele de socializare. Se observă clar că mai este mult de muncă până când casa lui Sore va fi pusă la punct, însă vedeta nu mai are deloc răbdare, așa că la finalul acestei săptămâni este decisă să se mute, împreună cu Erin, în noua lor locuință.

 

„Eu mă mut la finalul săptămânii, atât vă zic. Geamurile vor fi curate, gazonul pus, luminițele agățate și băutura în pahare pe masa de terasă. Draperii jaluzele vor și ele puse pe poziție, scară încă n-am, dar am parchet’’, a spus Sore, pe contul său de Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest