Sorin Bontea, despre câștigătoarea Chefi la cuțite: ”Florica Baboi este o lecție. Să mergi mai departe”

 

Sorin Bontea este în culmea fericirii! Sorin Bontea este în extaz după ce concurenta sa, Florica Baboi, a fost aleasă câștigătoarea celui de-al zecelea sezon al show-ului Chefi la cuțite și a intrat în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de euro.

Marele premiu al sezonului 10 Chefi la Cuțite a fost câștigat tot de o femeie, după ce în sezonul al nouălea, trofeul a fost ridicat de Narcisa Birjaru, finalista din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu.

Florica Baboi este marea câștigătoarea sezonului Chefi la cuțite. Ea a făcut parte din echipa lui chef Sorin Bontea și a reușit să îi impresioneze atât pe jurați cât și pe telespectatori cu talentul său culinar, dar și prin determinarea de care a dat dovadă de-a lungul întregului concurs.

În urma acestui eveniment, chef Sorin Bontea a ținut să îi transmită un mesaj fostei sale concurente.

”Florica Baboi este o lecție. O lecție despre ce înseamnă să muncești, să tragi pentru cee ace își dorești, să mergi mai departe chiar dacă uneori mai cazi. A fost o surpriză și pentru mine. Sunt fericit pentru ai mei! Mă bucur că am reușit să ajung la a cincea victorie. Ca de fiecare dată, premiul este al echipei! Felicitări, Flori! Bravo, copiii mei! Sunt mândru de voi!”, a transmis Sorin Bontea.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest