Sorina Guță, prima soție a lui Nicolae Guță, operată de urgență. Ce a pățit cântăreața

 


Sorina Guță a trecut prin momente cumplite, recent. Cântăreața a trecut recent printr-o intervenție grea, după ce și-a rupt piciorul.

Cântăreața a fost nevoită să stea două săptămâni cu piciorul în ghips.

”Acum am ieșit din spital, mi-am rupt piciorul și l-am operat. Acum sunt bine, slavă Domnului! Am călcat pe trepte greșit și mi l-am rupt de la gleznă. M-am operat acum câteva zile și astăzi sunt acasă. M-au operat, două luni nu am voie să calc pe picior, asta e, încercările vieții. Acum sunt acasă”, a spus Sorina Guță, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Cântăreața se mai confruntă și cu alte probleme de sănătate. Medicii au decis să-i facă operație de schimbare a valvei principale de la inimă care îi pompează sângele și duce oxigenul în plămâni, însă aceasta a amânat operația pe care trebuia să o facă la o clinică din Turcia.

”Nu m-am mai dus, că nu am mai avut când să mă duc. Am fost atunci, mi-au dat tratament și trebuia să mă întorc înapoi, dar nu m-am mai dus. Au fost multe cheltuieli cu medicamentele, tot ce mi-a trebuit, n-am mai avut bani să mă mai întorc din nou la turci. Zice lumea că nu m-am mai dus că am luat bani, dar doar nu i-am luat să mă distrez. Pot să mă justific cu bilete, cu medicii de acolo, că am fost”, a mai spus Sorina Guță.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest