Soţia lui Mihai Șora răspunde acuzaţiilor lui Tom Șora

 

În timp ce Tom Șora susține că atât el, cât și sora lui au fost împiedicați de mama vitregă să ia legătura cu tatăl lor, Luiza Palanciuc, soția scriitorului, spune că acesta a mințit.

„Tom Şora a minţit spunând că nu a fost lăsat să vorbească la telefon cu tatăl lui. Tom Şora, ca şi sora lui, Sanda Şora, nu i-au telefonat, pur şi simplu, lui Mihai Şora ani la rând - nici chiar de Sărbători sau de ziua lui, când a împlinit o sută de ani”, a scris pe Facebook Luiza-Palaciuc.

Aceasta punctează că spusele ei pot fi validate de verificarea istoricului apelurilor.

„Examinând istoricul apelurilor intrate la cele două numere active ale lui Mihai Şora: 02131863** şi 02131863**. Cel dintâi avea mereu robotul activat, unde oricine putea lăsa un mesaj, în caz că nu eram acasă. La care se adaugă numărul nostru de mobil, neschimbat de peste 20 de ani, şi pe care Tom Şora, ca şi dumneavoastră, de altfel, îl cunoaşteţi. Şi unde pot fi trimise sms’uri ori mesaje pe WhattsApp, atunci când este pus pe silenţios. De asemenea, nu i-au trimis nicio scrisoare, carte poştală, mesaj prin vreo altă persoană”.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest