Soția lui Nosfe, primul interviu după tragedie. Mărturisiri în lacrimi despre moartea artistului

 

Soția lui Nosfe a făcut declarații sfâșietoare la aproape 2 luni de la moartea artistului. Mădălina Crețan a vorbit despre perioada pe care a petrecut-o alături de soțul ei în show-ul ulinar Chefi la cuțite, dar și despre impactul pe care l-a avut trecerea în neființă a artistului asupra ei.

„Între noi doi și această emisiune s-a creat o conexiune, este un lucru pe care noi l-am dorit să-l facem împreună. Mă uit la emisiune pentru că îmi amintește mult de cât de bucuroși eram în perioada respectivă.”, a spus soția lui Nosfe, potrivit Antena 1.

Pentru că nu-i place să plângă în public, fosta concurentă de la Chefi la cuțite a încercat să se abțină, dar nu și-a putut ascunde emoția în cadrul interviului și a recunoscut că nu poate să doarmă în această perioadă grea.

„Nu mi-a plăcut niciodată să plâng în public. Nu pot să vorbesc despre ce s-a întâmplat. Este o traumă pe care încerc să o vindec cumva. Nu pot să dorm... Nu mă interesează absolut nimic din tot ceea ce s-a scris, nu mă interesează și nu m-a interesat niciodată părerea oamenilor care nu ne-au cunoscut.”, a precizat ea.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest