Soția lui Nosfe, sfâșiată de durere: „N-ai înțeles o secundă ce om mare ai fost și ce suflete pustiite ai lăsat aici…”

 

Mădălina Crețan este distrusă de durere după dispariția fulgerătoare a lui Nosfe, la doar 37 de ani. La doar câteva ore după ce s-a anunțat decesul cunoscutului rapper, soția sa a postat un mesaj tulburător pe rețelele de socializare. Cei doi au împreună o fetiță, care va trebui de acum înainte să crească fără tată.

 

„Nu se va mai naște în lumea asta alt suflet ca al tău… Te-au iubit atât de mulți oameni și n-ai înțeles o secundă ce om mare ai fost și ce suflete pustiite ai lăsat aici…”, a fost mesajul postat de Mădălina Crețan.

 

Nosfe și Mădălina Crețan au participat cu o lună în urmă la Chefi la Cuțite, unde a povestit la vremea respectivă: ”Este foarte provocator, este foarte greu să fii soție de artist dar cred că sunt atât de multe lucruri pe plus încât, toate momentele în care îmi e un pic mai dificil pentru că nu e acasă aproape niciodată se eclipsează în favoarea momentelor frumoase. Viața noastră de familie are foarte multe provocări pentru că fetița noastra s-a născut cu o energie aparte.” A fost ultima apariție publică a celor doi împreună.

 

Sâmbătă spre duminică noaptea, Nosfe era pe scenă, în recital cu colegii din Șatra Benz. La 3 dimineața, soția sa a sunat la 112, pentru că artistul de 37 de ani nu mai prezenta semne vitale. Poliția Ilfov a remis un comunicat: La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 3:26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești, și nu mai reacționează. Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani. De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv. S-a relaționat cu medicul legist, care s-a deplasat la fața locului, iar după examinarea medico legală externă, trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest