Soția lui Vasilică Ceterașu a aflat sexul gemenilor

 

Amalia Ceterașu va deveni mamă pentru a doua oară, iar soția lui Vasilică Ceterașu va aduce pe lume gemeni. Amalia Ceterașu a ajuns la control, asta după ce a avut contracții destul de mari, însă a primit o alarmă falsă.

Soția lui Vasilică Ceterașu a mers la un control de rutină pe data de 28 februarie, iar Amalia a rămas internată deoarece și a început să aibă contracții destul de mari. Soția lui Vasilică Ceterașu a făcut câteva tratamente, dar și analize.

''Sunt binișor, a fost o alarmă falsă, am venit la un control de rutină pe data de 28 și am rămas internată pentru că am început să am contracții și trebuiau să vadă cât de dese sunt, cât de puternice, dacă sunt pregătită pentru naștere.

Am rămas noaptea în spital, am făcut ceva tratamente, alte analize, le-am repetat, dar barza încă nu a venit. Noi ne-am fi dorit să vină chiar acum, de sărbătoare, 1 Martie, ar fi fost frumos, dar până la urmă, importantă e sănătatea copiilor. Important e să fie sănătos sau sănătoase, cum vor fi, să vină.'', a declarat Amalia Ursu Ceterașu.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest