Soția regretatului Leo Iorga are o noua relație. ”Am fost împreună la mormântul lui”

 

Leo Iorga și partenera sa de viață, Paula Iorga, au avut o căsnicie de 30 de ani, iar femeia a fost alături de marea ei iubire la bine și la greu și a stat lângă el până când și-a dat ultima suflare. A încercat să facă tot posibilul să-i prelungească viața, însă Dumnezeu l-a vrut pe Leo Iorga la el mult prea devreme lăsând în urma sa o durere uriașă.

Acum, la trei ani de la moartea sa, Paula Iorga și-a refăcut viața și ne-a mărturisit, în exclusivitate pentru Spynews.ro, că e fericită și împlinită, dar se gândește mereu la partenerul ei de viață, Leo Iorga fiind marea sa dragoste.

Paula Iorga, în vârstă de 55 de ani, susține că Dumnezeu i-a ascultat rugăciunile și i-a oferit după trei ani din nou șansa să iubească, să zâmbească și să trăiască frumos și în armonie, așa cum Leo Iorga și-a dorit tot timpul să o vadă.

”Treburile mele personale rămân treburile mele personale. Viața mea privată nu face subiectul unei mediatizări, pentru că ce a fost, a fost și ce va fi, va fi. Sunt foarte bine, rugăciunile mele au fost ascultate. Eu sunt o femeie credincioasă, nu sunt habotnică. Doar ce am fost la mormântul soțului meu pentru că imediat se fac trei ani de când nu mai este, am aranjat acolo și arată foarte bine. Leo va rămâne Leo forever, soțul meu, marea mea dragoste de 30 de ani, tatăl copiilor mei”, ne-a mărturisit Paula Iorga, soția lui Leo Iorga, în exclusivitate.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest