Soţii Natanticu bifează încă o premieră la Te cunosc de undeva! “Trebuia să intrăm cu ceva în istoria emisiunii!”

 

Cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1 bifează o nouă premieră în istoria show-ului ajuns deja la al 18-lea sezon. Având de interpretat una dintre cele mai cunoscute melodii româneşti din toate timpurile – Drumurile noastre a lui Dan Spătaru, soţii Natanticu au cerut acordul pentru a recrea exact momentul video din 1998, în care artistul a început să interpreteze melodia încă din maşină, înainte de a urca pe scenă.

Astfel, momentul celor doi a început cu Eliza pe scenă, în travesti, în vreme ce Cosmin şi-a început interpretarea încă din curtea platoului de televiziune, din maşină. Iar pentru ca transformarea să fie una cât mai fidelă originalului, soţii Natanticu i-au cerut ajutorul colegului lor, Nicolai Tand, care le-a împrumutat maşina sa de colecţie, o Dacia 1300.

“Trebuia să intrăm cu ceva în istoria emisiunii şi dacă altceva n-a mai fost disponibil în sezonul 18, ne-am gândit noi <ce ne mai rămâne… ia să cântăm din afara platoului! Că la asta nu s-a mai gândit nimeni!>”, a dezvăluit Cosmin Natanticu.

Cum au reacţionat juraţii atunci când au văzut-o doar pe Eliza pe scena transforming show-ului şi cum le-a ieşit momentul soţilor Natanticu, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena 1. Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.


 


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest