Speak a fost jefuit în plină zi: "Nu-mi vine să cred că în 2022 se mai poartă tâlhăriile astea!"

 

Speak a scos la iveală o realitate  cu care se confruntă din ce în ce mai multe persoane, în ultima vreme. Acesta și-a băgat fanii în panică când a scris pe rețelele de socializare faptul că a fost jefuit în plină zi, neputând să nu împărtășească asta în mediul online. Se pare că, de fapt, nu artistul a trecut prin această primejdie, ci un prieten de-al lui, care se îndrepta spre studio pentru a se întâlni cu artistul. Speak a rămas șocat când a auzit povestea, pentru că toată întâmplarea a avut loc la 8 dimineața, chiar în fața unui supermarket.

"Să vă povestesc o istorie nebuna. Am doi puștani care vin studio și mă ajută, mă rog. Unul dintre ei a venit la 8 dimineața să ia ceva de la studio. În fața studioului e un supermarket, l-au oprit doi, o ea și un el, amândoi pe la vreo 50 de ani, aurolaci ceva. Aveau o lamă și l-au întrebat ce are prin buzunare și să scoată ce are în buzunare. El a scos imediat, avea 200 de lei și i-au luat, voiau și telefonul, dar nu au mai apucat. Noi nu eram așa când eram copii, fugeam, ziceam că iese tata din magazin, orice. Băi frate, eu nu-i dădeam nimic. ", a povestit Speak pe contul lui personal de TikTok.

Artistul s-a decis în cele din urmă să sune la poliție, pentru a se asigura că alte persoane nu vor mai trece prin asta. Autoritățile le-au spus însă că nu au ce să facă, neavând nicio dovadă concludentă în acest caz. În cele din urmă, lui Speak nu i-a venit să creadă că în zilele noastre se mai pot întâmpla astfel de tâlhării, în plină stradă.

"Nu se poate așa ceva. M-am uitat pe cameră, dar de unde să-i iau. Am zis să chemăm Poliția, după vreo 5 ore. Le-am povestit și au zis că nu l-a obligat nimeni să dea banii, i-a dat de bună voie, era cuvântul tău, împotriva cuvântului lor.. Aveți grijă pe unde mergeți și ce faceți, nu lăsați totul repede din mână. Bine că nu a pățit nimic. Nu-mi vine să cred că în 2022 se mai poartă tâlhăriile astea. Eu nu am pățit niciodată așa ceva.", a mai continuat cântărețul.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest